Dagens Bild!!


Kaffepaus

Xavier Samuel, som ju spelar Riley i Eclipse, syntes i Vancouver igår när han gick och köpte kaffe. Som vanligt såg han grymt snygg ut! Ser ut som om han stannade vid en turist information, han har ju tidigare setts på ett galleri i Vancouver så det var väl dags för något nytt nu.

KÄLLA: TWLIGHTMOVIE.blogg.se

The humans in vancover

Nu har Bellaa kompisar anlänt till vancover för inspelningen för Eclipse, ni vet säkert det redan för det kom redan för en vecka sen, men aja. Ni får se lite bilder på det iallafall om det är okej. Ni får ursäkta om jag är lite sen med vissa nyheter, men det är rätt mycket med massor, men jag försöker hålla er uppdaterade förullt.

Genom din ögon

Nu har boken med stephnie meyer som heter genom din ögon släppts. Så här står det å baksidan av boken:

Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.
Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.

Kristen


en jättefin bild på kristen Stewart :)

Dagens bild



Jag tycker att den är så fin och en av mina favorit repliker från boken :)

Todays pictur



Längtar tills New moon kommer

Eclipse

Hej min kompis sa att Eclipse kanske kommer att ha premiär i maj istället för juli OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men jag vet ju inte om det är sant men man får ju alltid hoppas


Ha det bra puss

:)

Vet ni vad jag kom på med lite hjälp av en klasskamrat?
OMGIAC!!! O My Gosh I  A Cullen

Ville bara nämna det :P

Dagens bild


Little Ashes


Filmen Little Ashes som Robert Pattinmson är med i.

Dagens Bild


Den här är så himla fin!!!!!!

Heej:)

Hej tre jättefina bilder på Robert Pattinson och Kristen Stewart
ENJOY






Hoppas att ni gillar de !

Dagens Bild!


Taylor dejtar...

Vet nu vad??? Taylor Launtner och sångerskan Taylor Swift har inlett ett färhållande, starsen själv har inte erkänt det men kika in bilderna så ska ni få se. De värkar så glade ihop, jag önskar dem all lycka.

Dagens bild...

På bild en ser ni Jack Hutston, som ni kanske redan vet kommer han att spela Rosalies Hale`s fästman innan hon blir vampyr....gud vad bra, nu fick jag med lite fakta i dagens bild, heja mig

En helt ny new moon trailer.


Det har kommit en ny new moon trailer, nakdelen med denna trailer är att de interjuvar Taylor Launtner, men iochförsig så är han ju supersöt så det är ju inget fel på att se han prata. Här kommer trailern !!!!!
The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD

Ni får den officiella trailern också... Enjoy !!!!!
THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

twilight on Awards

I söndags den 9 augusti var alla tonårsfavoriter samlade under samma tak när Teen Choice Awards hölls i Hollywood.  En som tog hem hela sex utmärkelser var Disney-stjärnan Miley Cyrus. Bland annat vann hon för bästa komiska tvskådespelerska samt för sina låtar ”The climb” och ”Before the storm”. Miley presenterade även Britney Spears som även hon fick pris.  

— Jag är ett av hennes största fans, sa Miley innan hon presenterade Britney.  

Värdar för galan var Jonas brothers som kickade igång festligheterna med deras låt ”Much better”.  

Kvällens största vinnare var vampyrdramat ”Twilight”.  Filmen tog hem nio utmärkelser för bland annat bästa drama, romans och kyss samt att Robert Pattinson och  Kristen Stewart båda tog hem utmärkelser för sina skådespelarinsatser. Ashley Greene tog hem det kvinnliga priset som nytt fräscht ansikte och den manliga motsvarigheten gick till Taylor Lautner.  

Andra vinnare var ”Gossip girl”-gänget samt Zac Efron för sin insatts i ”High school musical 3”.  

KÄLLA: MSN.se

Här kommer lite bilder på twilightgänget under galan


Som ni vet skrev jag...

Att det skulle spelas in 2 delar av Breaking dawn, men ny har rykterna ändras. Det kanske kommer bli 3 delar för att det är 3 delar i självaste boken. Vad tycker ni  om det?? Själv tycker jag det är fantastiskt. Men det är fortfarande ett mysterium vem som ska spela Renesmee.För er som inte vet vem Renesmee är så ska jag inte beräätta det förns ni har läst klart alla 4 delar av twilightsagan. Här kommer iallafall en bild på en tjej som antaglien är en av dem som kanske ska spela Renesmee, men jag tänker inte berätta vem hon är. Det får ni lista ut själv.

Nu drar inspelningen igång

Hej svej alla mina tilightfans. Den 17 augusti drar inspelingen på eclipse ingång. Så alla våra älskade Twilightstars har anlänt till vancover där den mesta tiden av inspelingingen kommer äga rum. som säkert alla vet kommer våran speciella vampyr Jasper Hale få mycket uppmärkasamhet i eclipse. Här har jag fått tag på lite bilder från flygplatsen, dit skådisarna kommer.
            



Dagens Bild!!

Här kommer dagen bild på våra tre coola twilighthunkar

Bilder från New moon

Japp här är lite bilder från new moon







Längtar så himla mycket till filmen

Taylor visar sina muskler


Taylor visar stolt upp sina muskler. Man kan ju bara hålla med om att de e snygga yummi

Dakota Fanning som Jane

Just det Dakota Fanning kommer att få spela Jane i Twilight


Vanessa Hudgens som Leah Clerwater Falskt

Det ryktades om att Vanessa Hudgens skulle spela Leah Clearwater men det e faalskt. Jag tycker att det är jättebra. Men det e inte bestämt vem som ska spela henne än


Här är iallafall en bild på söta Vanessa

Dagens bild



En fotografering för tidningen vogue.

OMG!!!

Jag såg eller läste någonstans att de kommer att göra två filmer av Breaking Dawn jippi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag bles så himla glad när jag hörde det:D Komentera gärna om hur eran rektion blev:9

jag bjuder på en bild på gänget


Ha det bra

Hej svejs

Nu e jag tillbaks här e en bild på Bandet 100 monkeys som Jackson rathbone e med i



och här är en video



Puss på er

RSS 2.0