Dagens bild :)


Dagens bild!!!


New moon trailer


Dagens bild!!


Kristen Stwart (bella) med hårförlängningarna på inspelningen av Eclipse

Robban och Taylor

Hej robert Pattinson och taylor Lautner har blivit nominerade till nekelodien´s kids choice awards för favorit skådespelare:) man förstår ju att de har blivit nominerade. Hoppas att de vinner :D
Här är en bild på de

Bilder under inspelingen

Här kommer bilder under inspelningen av eclipse, via ett youtubeklipp!!!!!

ÄNNU EN NY NEW MOON-TRAILER

HÄR ÄR EN HELT NY NEW MOON TRAILER SOM HAR LÄCKT UT. KOLLA IN DEN!!!

Grattis Bella

DEN 13 SEPTEMBER 1987 FÖDDES BELLA SWAN, GRATTIS GRATTIS.


Phootoshout Rob

Här kommer lite bilder med Robert Pattinson, de är inte nytagna men å andra sidan är de riktigt coola  och SNYGGA

Jackson Rathbone i skräckfilm

Hej, här kommer en trailer med intejuver av en skräckfilm som heter dread, jag skulla vilja se den när den kommer upp på vita duken i sverige. Men den värkar läskig.

Bella och Edward sims 2

Det såg så kul ut att se Bella och Edward i tecknat eller vad tycker ni???

Peter och Kellan in Vancover


För några dagar sedan såg man Kella Lutz och Peter fachenelli på stan i vancover, självklart var de lika snygga som de alltid är. Glad verkar de och det syns att de inte ha varit i solen under sommarn.

dagens bild!!!



JR in vancover!!!

Våran älskade jackson rathbone syntes ute i vancover där inspelningen av eclipse håller på. Här kommer bilderna!!!



Bilder från Eclipse

Hej alla twilightgalningar, jag kände att jag bara var tvungen att lägga ut ett inlägg, men har inte riktigt med tid så jag kopierade ett inlägg från ett superbra twilightblogg twililghtmovie.blogg.se. Klicka HÄR i fall ni vi besöka den. Det är värd det.
Nya bilder har kommit från inspelningen av Eclipse i Vancouver. På bilderna syns Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner i sina karaktärer. 

Bilderna visar edward och Bella prata på skolparkeringen, även Edward som stiger ut ur en svart Volvo. Än så länge har ingen sett till den silvriga bilen, så det kan ju vara så att de bytat ut den, vem vet.. De sista bilderna visar Jacob Black och Bella som ger sig av på en motorcykel. Det är dock inte Kristen Stewart som sitter bakom Taylor, utan förmodligen hennes stuntman (woman). 









Dakota Fanning


Hon ser ut precis som jag har föreställt mig

Dagens bild :)


kristen Stewart och Robert Pattinson

Kristen S.

Hej Kristen Stewart som spelar Bella i Twilight trivdes inte i skolan när hon var tonåring och lämnade skolan som 14 åring. Jag förstår hur jobbigt hon måsate ha haft det.

Kristen Stewart har gjort kometkarriär med ”Twilight” och är idag omåttligt populär bland fansen. Men det har inte alltid varit så lätt för skådespelerskan, som nu talar ut om hur det var att lämna skolan redan som 14-årig.

— Jag var glad över att lämna skolan. Jag kunde inte relatera till barn i min egen ålder. De är elaka och de ger dig ingen chans, säger hon till OK! Magazine.

— När jag var där var jag aldrig den typen av tjej som gick runt och pratade om mitt skådespeleri, så jag hamnade inte i så mycket trubbel, tills någon fick veta, tills någon fick se någon gammal film som släppts. Jag försökte tona ner det.

— Men folk sa ändå: ”Åh, hon är en sådan bitch”. De pratade aldrig med mig, men de sa direkt typ ”Du är så oförskämd”. Men jag är inte oförskämd.

Stjärnan berättar även att hon kände sig äldre än sina jämnåriga klasskompisar.

— Det kändes som att jag hade varit vuxen sedan fem års ålder. Och jag trodde att jag var vuxen när jag var 12 år.

Någon annan som ser äldre ut än Kristen är den plastiga kopia som gjorts av hennes rollfigur Bella i ”Twilight”.

— Jag tycker att hon har större bröst än vad jag har. Jag tycker också att hon ser äldre ut än jag. Jag antar att jag kan leva med det. Jag börjar faktiskt vänja mig vid de större brösten, säger hon om dockan enligt
Entertainmentwise.

Källa: Msn

Så här ser dockorna ut.Jag tycker inte att de liknar ett dugg bara håret på Edward. Vad tycker ni?
puss

Dagens Bild!!


Ny intejuv med Jack Rath

Här kommer en helt ny interjuv med Jackson rathbone!!!!

E R reading New Moon

Emma Roberts sågs för några dagar sen på inspelnigsplatsen av Valentine's Day, som  Taylor Lautner bland annat medvärkar i. Där satt hon och läste New Moon minsann som många andra twilightsaga-beroende. Sen sa hon att hon skulle skynda sig att köpa Eclipse, för nu är hon fast i Twilightträsket! Hoppas du gillar det, för när du val är inne i twilight så kommer di inte ut. hehehe


Ash hårförlängning.

Här kommer ett litet mysterium, jag har kollat lite på bilder som är tagna de senaste dagarna. Ashley Grenne är hemma i L.A. för till fället och det ha visat sig att hon har förlängt sitt söta page. Asså hennes otrolig fina hår.

BILD TAGEN: 4/9-09

BILD TAGEN: 5/9-09 (altså dagen efter, vad tror ni, håret är väll förlängt)

Dagens Bild!!


True blood

Som ni säkert har hört finns det en serie som handlar om vampyrer nömligen true blood. Jag såg den när den gick och den var jättebra.




Här en bild på Anna Paquin och Stephen Moyer som några av huvudrollerna


Här går Anna och Stephen och hans dotter Lilac på stranden

kram

RSS 2.0